123 Main Street, New York, NY 10001

retkeilyautovuokralle.fi

Vuokraa

Matkailu- ja retkeilyauton vuokraamiseen liittyy paljon huomioitavia asioita. Me halusimme tehdä siitä sinulle helpompaa ja yhdistimme erilaisia vuokraajia kiinnostavat ominaisuudet paketeiksi.

Perhepaketti

Matkalle koko perheen voimin? Asuntoauto on rekisteröity neljälle hengelle ja lisämaksusta saat mukaan myös lemmikin. Takaosan poikittaisen parisängyn lisäksi ruokaryhmästä saa tehtyä pedin, ja tarpeen vaatiessa lisävarusteiden patjalla neljäs makuupaikka syntyy ohjaamon istuinten päälle.

Auton pohjaratkaisu on näppäriin ulkomittoihin nähden tilava, ja valoisa sisustus tekee reissusta luksusta.

Pyöräteline tuo lisämahdollisuuksia loman aktiviteetteihin. Mukana on aina myös retkikalusteet ja markiisi – sään salliessa ruokailu ulkona on parasta!

Roadtrip -paketti

Kaupunkiloma edessä? Rentoa oleilua leirintäalueella, glamping-hengessä? Suuntana seikkailut Pohjois-Norjassa tai Lapissa?

Tähän pakettiin sisältyy mahdollisuus muissa Pohjoismaissa käymiseen sekä korkeampi viikkokilometriraja (2500km).
Auton reilun kokoiset säilytystilat mahdollistavat niin kiipeily-, laskettelu-, hiihto- ja vapaalaskuvälineiden kuin SUP-lautojenkin mukaan ottamisen.

Pyöräteline tarjoaa lisämahdollisuudet esimerkiksi maastopyöräilijöille. Ulkosuihkulla peset tarvittaessa kätevästi pyörät päivän päätteeksi.

Kattavasta lisävarustepaketista valitset mukaan täytettävät SUP-laudat tai halutessasi vaikka sähköpotkulaudat.

UKK

Kilometriraja 2000km/viikko, käyttö vain Suomessa.*

Ylitetyt kilometrit 0,29€/km.

*Roadtrip-paketissa hintaan kuuluu korotettu kilometriraja 2500km/viikko, ja ajoneuvon käyttöoikeus muissa Pohjoismaissa.

Asiakas suorittaa loppusiivouksen auton sisätilojen osalta (petivaatteiden poisto, WC-kasetin tyhjennys ja WC-tilan pesu, keittiön siistiminen ja tiskit). 

Vuokrahintaan sisältyy harmaavesisäiliön tyhjennys ja WC-kemikaalien täyttö sekä ulkopesu – näistä sinun ei tarvitse vuokra-ajan päättyessä huolehtia.

Vuokrahinta sisältää petivaatteet varatun petimäärän mukaan, astiaston, puhdistusaineet ja WC-paperit. 

Pyyhkeet vuokraaja tuo mukanaan.

Ajoneuvo on vakuutettu laajalla kaskovakuutuksella. Omavastuu 2000 €. Voit ostaa madalletun omavastuun 800 € hintaan 140 €/vuokrausviikko osana lisävarustepakettia.
Lasivakuutus (omavastuu 200 €) kuuluu vuokrahintaan.

Vuokraus lähtökohtaisesti vähintään viikoksi kerallaan, sunnuntai-sunnuntai (luovutus klo 16 alkaen, palautus klo 12 mennessä).

Polttoaineen (diesel ja AdBlue) osalta ajoneuvo palautetaan täyteen tankattuna.

Auton vuokrahintaan kuuluu ruoanlaittoon käytettävät kaasut – muuhun kaasua ei tässä autossa tarvitakaan eli kulutus on erittäin vähäistä.
Dreamer on varustettu 11kg kaasupullolla.

Mikäli kaasu loppuu kesken vuokrauksen, voi vuokraaja käydä vaihtamassa sen täyteen. Kaasupullon vaihtohinta hyvitetään auton palautuksen yhteydessä kuittia vastaan.

Auto on B-kortilla ajettava ja varustettu peruutuskameralla.

Tupakointi ja off-road -ajo kielletty. Ajoneuvoa ei saa viedä maasta.*

*Roadtrip-pakettiin kuuluu käyttöoikeus muissa Pohjoismaissa.